Stortalentet Thomas Arnoldsen tager turen mod nord og skifter til Aalborg Håndbold på en treårig aftale fra sommeren 2023.

Bagspilleren kommer til fra Skanderborg-Aarhus Håndbold, hvor han i en alder af blot 20 år allerede er en af de bærende kræfter i især angrebsspillet på venstre back.

– Jeg er selvfølgelig utrolig glad for at have underskrevet en 3 årig aftale med en af de største klubber i Europa. Det er et mål for mig at blive den bedste mulige håndboldspiller som jeg kan blive og det jeg sikker på et skifte til Aalborg kan være med til. Samtidig så glæder jeg mig til at prøve mig selv af i forhold til det første gang jeg prøver at skifte klub og det tror jeg kan være med til at udvikle mig meget som menneske. Men er også bevidst om at det først er om et år jeg skifter og jeg vil gøre alt for at slutte godt af i Skanderborg Århus. Fortæller han til Handballtransfer.dk

I den netop afsluttede sæson 2021/22 blev han klubbens topscorer med 144 mål. Også i assistspillet er Arnoldsen skarp og står noteret for 143 assists, hvilket gør ham til den med tredjeflest assists i ligaen. Det var derfor også med god grund, at han for nylig blev kåret som Årets Mandlige Talent i HTH Herreligaen med 70 % af stemmerne.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.