Viborg HKs Anna Kristensen (12) under den 2. bronzekamp i Bambusa Kvindeligaen mellem Viborg HK og Herning-Ikast Håndbold i Vibocold Arena, Viborg lørdag den 28. maj 2022. Foto: Johnny Pedersen

Anna Kristensen tiltræder Team Esbjerg et lille halvt år før sin oprindelige kontrakt.

Målvogterposten er den mest sårbare position på et håndboldhold, hvilket for Team Esbjerg er aktualiseret af Dinah Eckerles graviditet og senest Rikke Poulsens knæskade, som hun kæmper for at overvinde følgerne af. Imens har ansvaret hvilet på klubbens nye målvogter, Amalie Milling.

Team Esbjergs bestyrelse har på den baggrund afsøgt mulighederne for at hente den kommende målvogter, Anna Kristensen, et lille halvt år før, hun tiltræder på en treårig kontrakt, og det er nu lykkedes. Det 22-årige målvogtertalent fra Viborg HK skifter med øjeblikkelig virkning til Team Esbjerg.

Team Esbjerg tog med søndagens sejr over Rapid Bukarest et vigtigt skridt mod toppen i gruppespillet i denne sæsons EHF Champions League og har investeret i spillertruppen til også at kvalificere sig til de kommende sæsoners deltagelse i den fornemmeste klubturnering. Ansættelsen af Anna Kristensen skal bidrage til at øge chancerne også på kort sigt.

Imens Rikke Poulsen kæmper for at nå tilbage efter skaden, har Amalie Milling i de seneste kampe leveret stærke præstationer, både i Kvindeligaen og i Champions League. Med Anna Kristensen står Team Esbjerg stærkt i de næste måneders tætte kampprogram.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.