Foto: KIF

Det unge store talent Steven Plucnar skifter fra Lugi HF til KIF Kolding på en 3-årig kontrakt fra sommeren 2022.

Steven har haft sin håndboldopdragelse i GOG og har været med omkring ligaholdet tidligere. Han har erfaring for ungdomslandshold og Champions League. Han spiller i dag for Lugi HF, der spiller i den bedste svenske liga. Steven er 21 år gammel, men har allerede tilegnet sig meget erfaring.

Den unge stregspiller havde oprindeligt kontraktudløb i 2023 med svenske Lugi HF. Men det sker i forbindelse med Alexander Morsten, som forlod KIF Kolding med øjeblikkelig virkning, læs mere her.

Steven Plucnar udtaler om skiftet i en pressemeddelse fra KIF Kolding:

“Jeg har valgt KIF, fordi jeg ser det som et naturligt skridt i min udvikling at komme tilbage til Danmark og en af de bedste ligaer i verden. Fysikken og tempoet er i top og man kan få lov til at gå til den, hvilket passer rigtig godt til mig og min spillestil. KIF er en klub i god udvikling og jeg ser frem mod at bidrage yderligere til klubbens udvikling.

Kolding er af de største håndboldbyer i Danmark. Den bugner af tradition, og jeg glæder mig til at være med på rejsen, der skal bringe KIF tilbage mod toppen af håndbold-danmark, hvor klubben hører hjemme.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.