Bjerringbro-Silkeborg sender Stefan Hundstrup godt videre
Foto: BSH

Bjerringbro-Silkeborg sender Stefan Hundstrup godt videre.

Stefan har spillet for Bjerringbro-Silkeborg Håndbold siden 2014, hvor han kom fra KIF Kolding-København. Stefan har den seneste sæson bøvlet med problemer i ryggen, efter en diskusprolaps. Derfor indstiller han nu hans håndboldkarriere, fordi hans ryg ikke længere kan holde til det.

”Det har uden tvivl været den sværeste beslutning, jeg nogensinde har truffet. Selvom jeg ikke længere kan holde til det arbejde, jeg elsker højt, så har det at skulle ringe til vores direktør og give ham meddelelsen været meget svært.” siger Stefan Hundstrup

Stefan har altid givet sig 100 procent, og hans indsats har ifølge direktøren i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou haft stor betydning for de resultater, som klubben har opnået med Stefan på holdkortet.

”Vi har savnet ham på banen under hans skadesforløb, og alle har kunnet se, at vi har manglet ham både defensivt og offensivt,” siger Jesper Schou.

Også udenfor håndboldbanen har venstrefløjen fra Fyn været et stort aktiv for klubben, og han har vist en god forståelse for, at det er vigtigt at pleje og bruge klubbens sponsorer aktivt.

”Med den uafklarede situation omkring håndbolden lige nu på grund af sundhedskrisen, så kommer vi tilbage på et senere tidspunkt med info om, hvordan vi kan tage behørig afsked, sige tak for indsatsen i Bjerringbro-Silkeborg og hylde Stefan for en meget flot karriere,” slutter direktøren.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.