SønderjyskE Damehåndbold har lavet en toårig kontrakt med Tine Geertsen.

Tine Geertsen er et produkt af det gode talentarbejde i SønderjyskE Ungdom, der faciliteres af Rødekro Ungdom og Aabenraa Elite. I den forgangne sæson har hun præsteret flot på SønderjyskE Ungdoms u-19 hold, ligesom hun sporadisk har været omkring førsteholdet, hvor hun har allerede har vist sig flot frem.

19-årige Tine Geertsen ser frem til flere nye udfordringer i SønderjyskE Damehåndbold.

– Det at skrive min første kontrakt er meget stort, og endnu større når det er i SønderjyskE, hvor jeg har spillet siden jeg var helt lille. Jeg er glad for kontrakten, og glæder mig til en masse spændende håndboldoplevelser i landets bedste række. Fortæller hun i en pressemeddelse fra SønderjyskE Damehåndbold.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.