SønderjyskE Herrehåndbold har skrevet en treårig kontrakt med stregspilleren Jacob Bagersted, der får Broager Sparekasse Skansen som hjemmebane fra sommeren 2022.

Efter otte år i tysk håndbold går turen nu hjem til Danmark og den danske håndboldlige for Jacob Bagersted.

34-årige Jacob Bagersted, som kommer med stor erfaring fra det danske landshold og nogle store klubber i Danmark og Tyskland, har underskrevet en treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold gældende fra sommeren 2022.

Jacob Bagersted, der spiller sæsonen færdig i den tyske klub Frisch Auf Göppingen, hvor han er anfører, ser frem til sommerens skifte til SønderjyskE, som også indbefatter en flytning til Sønderborg for hele familien:

“Jeg er og har været rigtig glad for min tid i Tyskland, som har givet mig en masse gode oplevelser. Nu glæder jeg mig til efter denne sæson sammen med min kone og mine to døtre at flytte til Sønderborg. Vi er som familie gået all in i at skulle spille for SønderjyskE og er allerede godt i gang med at købe hus i Sønderborg.” Fortæller han i en pressemeddelse fra SønderjyskE Herrehåndbold

Den rutinerede stregspiller har tidligere spillet for blandt andre AG København og Aalborg Håndbold, inden han i 2014 begyndte sit eventyr i Bundesligaen. Her skiftede han i første omgang til Magdeburg, inden han i 2017 drog til Göppingen.

Bagersted er fra 2007 til 2017 noteret for 32 landskampe.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.