Foto: Sønderjyske

SG FLENSBURG-HANDEWITT HENTER PATRICK VOLZ OG UDLEJER HAM TIL SØNDERJYSKE.

SG Flensburg-Handewitt har skrevet kontrakt med venstrefløjen Patrick Volz for den nye sæson og udlejer ham til SønderjyskE som en del af samarbejdet.

Det nye samarbejde mellem SG Flensburg-Handewitt og danske SønderjyskE Herrehåndbold er ved at blive fyldt med liv. Efter at nordtyskerne annoncerede den nye talentudviklingsmodel i oktober, følger den første spiller nu med Patrick Volz.

Den 24-årige spillede for HSG Konstanz i sin ungdom og gik gennem alle ungdomsholdene helt op til A-Jugend-Bundesliga. Volz tog sine første skridt i 2 HBL i sæsonen 2017/18. skiftet til HBW Balingen-Weilstetten fulgte i 2021. Han skulle egentlig spille for anden holdet, men på grund af skader var han en del af Galliernes Bundesliga-trup fra starten af sæsonen. HBW rykkede ned i 2. HBL i 2022. Et år senere rykkede holdet direkte op igen. Patrick Volz er Balingens topscorer i denne sæson med 59 mål, hvilket gør ham til en af de 10 bedste venstrefløje i ligaen. Volz har nu underskrevet en kontrakt med Flensborg frem til 2028.

Som en del af SG’s samarbejde med den danske håndboldklub SønderjyskE Herrehåndbold skal Patrick spille i Herreligaen i den kommende sæson og få yderligere kamptræning og erfaring.

ERSTATNING FOR TOBIAS MØLLER

Tobias Møller har kontraktudløb til sommer, som den ene af de to nuværende venstrefløje. Nikolaj Svalastog har som minimum yderligere en sæson i klubben. Alt vil derfor tyde på, at man ikke forlænger med Tobias Møller.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.