Foto: Handballtransfer.dk

Handballtransfer erfarer: Emil Grønbech til Skive fH.

I 2021 mistede Skive fH deres største profil i Emil Grønbech til Ribe-Esbjerg. Her 3 år efter har de ifølge vores oplysninger fået ham hjem til Skive fH igen. Skive har fået en ny hovedsponsor i BioCirc, klubben har ambitioner om fast liga plads på sigt i fremtiden. Det har man kunne se her på det seneste, hvor de har forlænget med holdets største profil i Joachim Hyldgaard og anføreren Daniel Guldsmed til 2026.

Sidste søndag præsenterede de deres første indkøb til 24/25 sæsonen i Jens Dolberg. Tidligere Bjerringbro-Silkeborg-spiller.

Emil Grønbech startede seniorkarrieren i Stoholm håndbold hvor han kom fra Ikast Håndbold. Han er oprindelig fra Viborg egnen. Efter et år i Stoholm hentede Skive ham og han endte med 3 år i Skive-trøjen inden Ribe-Esbjerg hentede ham.

På det nuværende Skive hold er der 2 højrebacks i Christian Termansen som er på leje fra Aalborg. Den anden som han skal agerer duo med er Simon Ostersen, som kom til klubben fra Malmø HK i sommers på en aftale frem til sommeren 2026.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.