Foto: Skanderborg Håndbold

Sofie Schelde-Rasmussen skifter til Skanderborg Håndbold efter sommerferien.

Efter 4 sæsoner udenbys trækker tidligere Skanderborg-spiller igen i den grønne trøje efter sommer.

Tidligere Skanderborg Håndbold og SHEA-spiller, Sofie Schelde-Rasmussen, har siden hun sidst var i klubben, udviklet sig rigtigt meget, og vender efter denne sæson tilbage til klubben med nogle stærke kompetencer i begge ender af banen.

Sofie udtaler om sit skifte til Skanderborg i en pressemeddelelse:

Det føles som den helt rigtige beslutning, at jeg til sommer vender tilbage til Skanderborg Håndbold. Jeg glæder mig til at blive en del af det fantastiske træningsmiljø, som jeg ved, der er i Skanderborg. Og efter nogle gode snakke med Jeppe føler jeg mig også overbevist om, at Skanderborg er det sted, hvor jeg bedst kan fortsætte min udvikling og forhåbentlig også bidrage til at videreudvikle både holdet og miljøet. Jeg har tidligere haft 3 fede år i Skanderborg, og jeg er sikker på, at det næste bliver endnu et til samlingen”.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.