Foto: Skanderborg Ligakvinder

Skanderborg Håndbold henter målfarlig tovejs-spiller hos ligakonkurrent.

Line Berggren Larsen skifter fra Aarhus United til Skanderborg Håndbold til næste sæson. Den talentfulde bagspiller har underskrevet en foreløbigt et-årig kontrakt med Skanderborg Håndbold.

Klubben har efter afgangen af Thea Rasmussen fra næste sæson været på udkig efter en ny målfarlig kvalitetsspiller til bagkæden. Her er Line Berggren kommet ind i billedet, hun er netop blevet hentet ind som erstatning for Thea Rasmussen.

Line Berggren Larsen siger om skiftet til Skanderborg Håndbold:

”Jeg ser meget frem til at blive en del af Skanderborg Håndbold og jeg glæder mig til at kæmpe om point i den grønne trøje. Jeg har valgt klubben, da jeg tror på, at jeg kan udvikle mig yderligere i klubbens træningsmiljø og med Jeppe som træner. Derudover synes jeg, det virker til, at der er et godt fællesskab og sammenhold på holdet, hvilket jeg vægter højt.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.