Foto: SKB

Melina Kristensen vender retur til Skanderborg Håndbold til den kommende sæson.

Når den nye sæson indledes, er det med et velkendt ansigt på holdet i form af Melina Kristensen. Melina har den seneste sæson spillet i Holstebro men vender altså tilbage til Skanderborg i den kommende sæson.

Melina fortæller hvorfor hun har valgt Skanderborg:

”Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået muligheden for at vende retur til Skanderborg. Jeg ved det er et miljø, som passer rigtig godt til mig personligt, hvor jeg vil få gode muligheder for at udvikle mig, og lægge en masse ekstra lag på min spil. Jeg glæder mig til at trække den grønne trøje over hovedet igen.” Lyder det i en pressemeddelse fra Skanderborg.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.