BSH-profilen Klaus Thomsen, der i sidste uge meldte ud, at han stopper sin aktive karriere, har nu fået sin arbejdsmæssige fremtid på plads.

Klaus Thomsen vil hos Silkeborg-Voel KFUM blive cheftræner for U19 ligapigerne. Derudover vil han indgå i trænerteamet omkring ligaholdet og vil være med på bænken til alle holdets kampe. Her vil assistere Jakob Andreasen og Ole Jensen med input til det håndboldfaglige og medvirke som fysioterapeut. Hos Elite Silkeborg vil han i dagligdagen varetage opgaver som fysioterapeut.

Fra den snart håndboldpensionerede Klaus Thomsen lyder ordene i en pressemeddelelse:

”Jeg er rigtig glad for, at det for mig har været en god og nem proces ifm. mit karriestop. Tidligt i mine overvejelser har jeg haft snak med Silkeborg-Voel KFUM, og det betyder rigtig meget for mig, at jeg kan fortsætte i det håndboldmiljø, jeg har været en del af i mange år.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.