Sebastian Skube spiller i denne sæson hans sidste sæson.

Efter 7 års samarbejde med Bjerringbro Silkeborg Håndbold, skifter Sebastian Skube klub til sommer.

Hvad han tager med fra BSH og hvad målet er for resten af sæsonen, fortæller han i en pressemeddelelse:

”Jeg har haft det virkelig godt i BSH-trøjen. Jeg synes, jeg har spillet det bedste håndbold i min karriere her. Der har været mange gode oplevelser – specielt DM-guldet – og mange gode kampe i Champions League og EHF Cuppen. Jeg synes, vi har gjort det godt alle syv år, og vi har vist, at vi er en topklub i Danmark. Vi har vundet flere medaljer inklusiv den historiske guldmedalje. Så jeg tror, vi har repræsenteret vores byer og Danmark godt – også i Europa.

Mit mål for resten af sæsonen er selvfølgelig at spille i finalen, og jeg vil gerne takke af med en guldmedalje. Jeg synes, at vi har holdet til det, og jeg synes, at vi gør det godt. Så vi skal bare holde fokus og være i god form, når det gælder.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.