Handballtransfer erfarer: August Lihn til Team Sydhavsøerne.

Den unge målvogter fra GOG skal ifølge vores oplysninger til Team Sydhavsøerne.

Han skal stå sammen med Team Sydhavsøerne´s nuværende målvogter Sebastian Minor og nyindkøbte Nichlas Ludvigsen, som de henter i Elitesport Vendsyssel. Det bliver derfor en trio, der skal kæmpe om spilletiden i 1. divisionsklubben.

August Lihn er årgang 2005 og vil kun være 2 års U19, når han starter i Team Sydhavsøerne. August Lihn var en del af U20 landsholdet, der deltog i en 4-holds turnering i Frankrig, som Danmark  endte med at vinde i marts måned. August Lihn er oprindelig fra FIF, men tog til Oure Efterskole i 21/22, og sidste år vandt han U17 DM med GOG. I år har han været 1 valg hos de ubesejrede U19-drenge.

GOG U19 er dog stadig godt rustet sammen på målvogterpositionen til næste sæson, selvom de mister August Lihn. GOG´s U17-hold har ligesom U19 ikke tabt i 23/24-sæsonen. På U17-holdet har de begge U18-landsholdskeepere fra de to første kampe, hvor den årgang har spillet sammen. Frederik Møller og Oliver Briese er begge årgang 2006 og dermed er de U19 spillere til næste sæson.

 

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.