Ung keeper til Høj Elite

Ifølge vores kilder har Høj Elite en aftale på plads med Noah Møller, som de seneste 2 år har været i Køge Håndbold. Han var en del af GOGs talentafdeling inden han tog til Køge.

Rutineret bagspiller til HC Midtjylland

I denne sæson har HC Midtjylland haft assistenttræneren Arne Damgaard, som dog stopper efter sæsonen. Til næste sæson skal der fortsat være en Damgaard på holdkort. Ifølge vores kilder har HC Midtjylland en aftale på plads med Arne Damgaards søn Matias Damgaard, til dagligt optræder for konkurrenterne i Skive fH. Matias spillede hele sin ungdom i Team Tvis inden han i 2013 tog til Lemvig. I 2016 blev han topscorer i 1. division med 160 mål. Han tog til Halden i Norge i et år inden han vendte hjem til Danmark og Odder. Siden 2020 har han dog været i Skive fH.

Rækker Mølle henter spændende bagspiller

Rækker Mølle har allerede hentet Jonas Hermansen i Skive fH til næste sæson, og ifølge vores oplysninger følger endnu en holdkammerat fra Skive med videre til Rækker Mølle. Daniel Lund har en aftale på plads med Rækker Mølle efter sommerferien. Daniel kom til Skive fH i sommers efter en flot sæson i Odder med 119 mål i 1. Division. Han havde kontrakt med Ribe-Esbjerg inden han i 2021 tog til Odder.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.