Spændende højre back på vej til Lemvig Thyborøn Håndbold.

LTH har ifølge vores kilder en aftale på plads med den unge højre back, Nikolaj Juhl Petersen fra Fredericia HK, til næste sæson. Nikolaj har afvist flere tilbud fra blandt andet Island og 2. Bundesligaen. Nikolaj startede først til håndbold i en alder af 14, hvor han indenfor en kort periode kom ind omkring diverse DHF samlinger. Han har været i Fredericia HK i de seneste 6 år, hvor han kom til fra Team Haderslev-Vojens. Og en enkelt afstikker på VIES (Vejle Idrætsefterskole).

Nikolaj Juhl havde oprindeligt kontraktudløb i sommeren 2025, men Fredericia HK henter det svenske stortalent Kasper Palmar til den kommende sæson og derfor er vejen til spilletid endnu længere. FHK har allerede Anders Kragh Martinussen i truppen, som i denne sæson har spillet de fleste minutter på højrebacken. Hans rolle i Fredericia har primært været på klubbens 2. divisionshold, da Jonas Langerhuus også har stået foran ham på ligaholdet.

Nikolaj Juhl Petersen har en spændende fysik med 198 cm og 105 kg.

Jon Katballe erstatning på plads

I Lemvig er han tiltænkt som erstatning for Jon Katballe, der fra næste sæson drosler ned på karrieren. Han skal spille 2. Division for AGF og samtidig træne SAH/AGF U19-holdet.

Hvem Nikolaj skal have som makker på højre backen er også tvivlsomt. Vilhelm Poulsen har udløb i 2025, men ifølge vores kilder ligger hans fremtid muligvis i Bundesligaen, da der er interessere for flere klubber i Bundesligaen. I vinters ville SG Flensburg-Handewitt købe ham fri med øjeblikkelig virkning efter hans flotte EM slutrunde med Færøerne, men klubberne kunne ikke blive enige.

Nikolaj Juhl har også en fælles fortid sammen med Rasmus Thiemer-Jensen, som er assistent i Lemvig Thyborøn, men for 2 år siden var assistent og ungdomstræner i Fredericia. Han har også spillet sammen med Lasse Pedersen på diverse ungdomslandshold, hvor Nikolaj Juhl Petersen nåede 10 kampe og en EM-slutrunde i sommeren 2021.

Han vil ifølge vores kilder først blive præsenteret i LTH, når sæsonen for Fredericia HK er færdigspillet.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.