Ifølge vores kilder har TSV Hannover-Burgdorf en aftale på plads med Lemvigs færøske højreback Vilhelm Poulsen til næste sæson og 2 år frem.

Vilhelm Poulsen kom til Lemvig Thyborøn i 2022 fra Fram Reykjavik, hvor han havde lavet mange mål i den islandske række.

Vilhelm var også en stor del af det færøske landshold, der overraskede alle til EM i Tyskland. Denne slutrunde fik mange tyske klubber til at få øjnene op for ham, og som tidligere nævnt ville SG Flensburg-Handewitt have ham ind som erstatning for Kay Smits for resten af denne sæson. Den handel blev ikke til noget, men ifølge vores kilder har han en aftale på plads med en anden stor tysk klub.

TSV Hannover-Burgdorf har en aftale på plads med Vilhelm Poulsen, hvor han er tiltænkt som erstatning for den montenegrinske landsholdsspiller Branko Vujovic, som ifølge rygterne gerne vil til rumænske Dinamo Bucuresti.

Vilhelm skal dele højrebacken med et af Tysklands allerstørste højreback-talenter i Renars Uscins. Renars Uscins var en del af det tyske A-landshold i den seneste slutrunde og var med til at vinde U21 VM suverænt i Tyskland i sommeren 2023. I TSV Hannover-Burgdorf bliver han også holdkammerat med en dansker i målet, Simon Gade.

TSV Hannover-Burgdorf ligger pt. nummer 6 i Bundesligaen og var med i EHF European League, hvor de røg ud i ottendedelsfinalen mod svenske Sävehof.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.