Ifølge vores kilder er SønderjyskE Herrehåndbold i gang med forhandlinger, med den 30-årige venstrefløj Pelle Schilling.

Pelle Schilling er dagen før kamp til prøvetræning hos SønderjyskE Herrehåndbold – ifølge vores oplysninger. Det omhandler et øjeblikkelig skifte for formentligt resten af sæsonen.

Pelle Schilling er oprindeligt fra Kolding hvor han os fik sin håndboldopdragelse i KIF Kolding. Han tog dog i en alder af 15 år turen ned forbi grænsen til SG Flensburg-Handewitt hvor han tilbragte 3 år inden han kom omkring Ribe-Esbjerg, som U18 og vandt U18 DM i hans første sæson. Han var et stort talent dengang og derfor fik han en 3-årige kontrakt og han nåede 16 U-landskampe på det tidspunkt.

Efter 7 år i Ribe-Esbjerg havde han planer om at tage mod Frankrig sammen med sin daværende kæreste Lara Gonzalez, men det endte med at han ikke fandt den rette klub. I starten af 19/20 sæsonen kom han til Lemvig-Thyborøn for at spille, men dengang som playmaker.

Han brugte 2 år i Lemvig inden han tog til TMS Ringsted fra 2021-2023.

Opholdet i TMS blev dog ødelagt af en alvorlig knæskade som har holdt ham ude længe og i sommers ifølge vores kilder takkede han nej til en reserve rolle i Fredericia HK.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.