Foto: Skanderborg Ligakvinder

Cecilie Mørch Hansen forlænger hendes ophold i Skanderborg til sommeren 2023.

Cecilie kom tilbage til Skanderborg inden denne sæson, efter en enkelt sæson i Aarhus United. Cecilie kommer med enorm rutine efter mange år på topniveau og det er derfor en vigtig brik for Skanderborg Ligakvinder.

Cecilie forklarer i en pressemeddelse hvorfor hun bliver i Skanderborg:

 Jeg trives godt i Skanderborg, og jeg synes, det er sjovt at spille håndbold her. Derfor ser jeg frem til et år mere i den grønne trøje. Jeg glæder mig til, sammen med de andre piger og Jeppe, der også tager et år mere, forhåbentlig at kunne bygge videre på det gode arbejde vi har lavet i år. Derudover kan jeg fortsat kombinere mit arbejde hos Obton med min sport, og dermed få en hverdag til at hænge godt sammen.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.