Cecilie Bjerre skifter til Ringkøbing Håndbold til sommer!

Vi skal til sommer byde stort velkommen til Cecilie Bjerre i Ringkøbing Håndbold truppen. Cecilie har skrevet en 2-årig kontrakt med os og vi glæder os rigtig meget til, at hun tiltræder til sommer. Cecilie har spillet de seneste år i Sverige, hvor hun lige pt tørner ud for Lugi i den bedste svenske liga. I deres seneste kamp mod Skövde er Cecilie noteret for 10 mål og 12 assists, som gør hende til den spiller i indeværende sæson, som har scoret den højeste MEP i én kamp.

Nu er Cecilie klar til, at flytte til Danmark på et nyt håndboldeventyr i Ringkøbing Håndbold. Cecilie har optrådt på det danske ungdomslandshold og er med sine mange centimeter i højden en forstærkning til bagkæden især fra distancen, som er hendes helt klare spidskompetence.

Efternavnet Bjerre lyder måske også en smule kendt for nogle i håndboldverdenen, og det er ikke uden grund. Cecilie Bjerre er nemlig datter af den tidligere landsholdsspiller Morten Bjerre, som står noteret for næsten 200 landsholdskampe for Danmark. Så Cecilie har helt sikkert fået håndbolden ind med modermælken.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.