Efter 18 år i tophåndbold indstiller Rikke Poulsen efter denne sæson sin karriere.

Hendes karriere blev indledt i Team Tvis Holstebro nær hendes hjemegn, og den 35-årige målvogter kom til Team Esbjerg i sommeren 2019 efter fem sæsoner i Viborg HK.

“Beslutningen er taget i tæt samråd med min familie, og den har ikke været nem. Jeg har haft en fantastisk tid i Team Esbjerg, og vi har som familie trivedes i en dejlig by, hvor folk har været søde og hjælpsomme. Det vil jeg altid huske Esbjerg for. Jeg vil være topmotiveret i min sidste tid i klubben, jeg vil gøre at for at hjælpe holdet til flere sejre og håber at kunne vinde mesterskab, pokal og gerne spille klubben i Final4 i Champions League.” Siger Rikke Poulsen i en pressemeddelse fra Team Esbjerg.

Hun og hendes mand, Brian Løjmand, der arbejder i Silkeborg, har købt et hus i Aarhus, hvor parret tidligere har boet i 10 år, og hvor Rikke har både en storesøster, en lillesøster samt mange venner og bekendte. Der ligger fremtiden for familien. Sønnen Sylvesther på fire år skal have god tid til at finde sig til rette og skabe relationer i sin børnehave, inden han skal i skole.

Team Esbjerg vil de kommende uger afsøge markedet for en spiller med højt internationalt niveau til at danne fremtidig målvogterduo med Dinah Eckerle.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.