Rikke Iversen fortsætter karrieren hos konkurrenterne for Team Esbjerg.

Team Esbjerg handlede hurtigt for at tiltrække en kvalificeret erstatning, da det stod klart, at norske Vilde Ingstad efter syv sæsoner i klubben ønskede at prøve noget nyt. Den danske landsholdsspiller, Rikke Iversen, havde ikke indgået en ny kontrakt med Odense Håndbold, og nu har hun indgået en treårig aftale med Team Esbjerg gældende fra 1. juli 2023 og frem til 30. juni 2026.

Frederiksberg-pigen har efter ungdomsklubberne Virum-Sorgenfri og Lyngby HK ikke været bange for at flytte rundt i landet for at udvikle sig som håndboldspiller. Først tre sæsoner i Nykøbing F. Håndbold, dernæst fem sæsoner i Silkeborg-Voel KFUM og senest to sæsoner i Odense Håndbold med danske mesterskaber, deltagelse i EHF Champions League og et gennembrud på landsholdet. Især hendes forsvarskvaliteter har været iøjnefaldende.

Rikke Iversen har, før håndboldkarrieren tog fart, boet i Sverige og Frankrig, hvor hendes far var udstationeret for IBM, og siden blev det til en dansk odyssé. I tiden i Silkeborg-Voel uddannede hun sig til folkeskolelærer og nåede at undervise på Voel Skole og VUC i Silkeborg, inden Odense kaldte. Til januar begynder hun på en akademiuddannelse i ledelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.