Foto: handballtransfer.dk

Jonathan Würtz skifter til Ribe-Esbjerg på en 2-årig kontrakt.

24-årige Jonathan Würtz var som 18-årig – som U21 landsholdets yngste spiller – med til at vinde VM sølv. I finalen mod Spanien, der blev tabt efter omkamp, scorede Jonathan 6 mål. Det også i bogstaveligste forstand store håndboldtalent (198/105) satte i alt 45 ungdomslandskampe ind på CV’et. De sidste 4 år har været med kontrakt i Skjern. I sidste sæson, hvor han i en halvsæson var udlånt til Lemvig-Thyborøn, blev det til 60 mål. I denne sæson står den igen på forsvar.

Det ønsker Jonathan at ændre på:

– Jeg ser meget frem til skiftet til Ribe-Esbjerg. Jeg er virkeligt motiveret. Og er sikker på at REHH er det perfekte match for mig lige nu. Jeg ser mig selv som en 2-vejs spiller med et stort potentiale, og det er jeg sikker på, at jeg kan få indfriet i REHH”. Fortæller hovedpersonen i en pressemeddelelse fra REHH.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.