Lemvig-Thyborøn Håndbold kan i dag præsentere Rasmus Thiemer-Jensen som ny assistenttræner i klubben.

Rasmus har tidligere spillet håndbold på højeste plan, mens han de seneste år har haft trænerroller i Fredericia og DHF. Hvis navnet lyder bekendt, er der en god grund til dette. Rasmus har selv spillet håndbold på højeste plan, og har repræsenteret flere klubber i den danske liga heriblandt GOG, Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding. Siden karrierestoppet har Rasmus kastet sig over trænergerningen, og fra næste sæson er det Lemvig-Thyborøn Håndbold, som får glæden af at have den tidligere stregspiller på sidelinjen.

Selvom Rasmus kun er 33 år gammel, er det alligevel over tre år siden, at han sidst har spillet en håndboldkamp og sidenhen har han måtte stoppe karrieren grundet skader. Karrierestoppet kom ubelejligt, men den tidligere håndboldspiller har nu kastet sig over trænergerningen.

I det seneste år har håndbolden fyldt knap så meget som vanligt for Rasmus. Han har i løbet af året været talentudvikler hos Dansk Håndbold Forbund, men jagten på at få håndbolden ind under huden på ugentlig basis igen, har bragt ham til Lemvig-Thyborøn Håndbold til sommer.

Lemvig-Thyborøn Håndbold og Rasmus Thiemer-Jensen har indgået en to-årig aftale. Rasmus starter i sit nye job den 1. juli 2023, og vi glæder os til at byde ham velkommen i klubben.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.