Ifølge Rasmus Lauge var det bedre at afblæse denne sæsons udgave af Champions League.
Foto: Tt News Agency / Ritzau Scanpix

28-årige Rasmus Lauge spiller i ungarske Telekom Veszprém. Han fortæller nu hans mening omkring Champions League.

Var det bedre bare at afblæse Champions League sæsonen nu, og så lade være med at kåre en vinder?

“Ja, det bedste vil nok i virkeligheden være at afslutte det, for at man igen kan starte op efter sommerferien på en ny sæson, hvor der igen skal være fokus på at få kampe presset ind for at et OL kan være muligt. Og hvornår ligger OL overhovedet? Det bliver interessant at se, hvordan klubber og spillere kan få det til at gå op.” Svarede Rasmus Lauge og fortsætter sin tale til TV2SPORT.

“Det bliver et puslespil uden lige, i forhold til hvad det i forvejen plejer at være. Det kommer til at gå ud over vores allesammens produkt – håndbolden. Klubberne kommer til at lide. Kan man få det til at hænge sammen? Hvor mange skal gå ned i løn? Hvornår kan vi starte op?”

Skal kampagnen virkelig deles igen….

“Der kan komme mange kampe næste sæson med to gange Final4, VM, OL og så videre. Vil det give anledning til at få gang i kampagnen “Don’t Play the Players” igen?”

“I sidste ende, når alt er gjort op, står vi i igen med den kampagne. For hvor mange kampe skal vi spille på et vist antal måneder? Så det bliver også et tema. Og hvor mange spillere tager så med til VM? Hvor mange vil spare sig til OL? Men det vil igen komme op at vende med den kampagne. Det er klart.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.