Iben Lynnerup tegner en kontrakt for resten af sæsonen med hendes barndomsklub.

Iben Lynnerup, der tidligere har spillet i Randers HK Ungdom, skifter fra Bjerringbro til Randers HK.

Den talentfulde bagspiller, der er kendt for sit kreative spil og fandenivoldskhed, spillede en stor rolle på Randers HK’s U19 hold sidste sæson. Nu er hun tilbage i den blå trøje.

”Jeg valgte for kort tid siden at stoppe på holdet i Bjerringbro, da mine forventninger og den rolle, jeg var blevet tiltænkt, ikke blev opfyldt. Derfor er jeg rigtig glad for at blive en del af Randers HK-truppen her den sidste halvdel af sæsonen. Det var ikke noget, jeg havde forventet, da jeg kontaktede Mikkel og Ole og spurgte, om jeg kunne træne med hos dem. Men jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle mig i det her miljø og har en meget god mavefornemmelse omkring det,” siger den 20-årige playmaker i en pressemeddelse fra Randers HK.

Iben kan få debut allerede i aften, når Randers HK skal forsøge af tage to point på udebane mod Ajax København.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.