Foto: Odense Håndbold

Odense Håndbold skriver kontrakt med endnu en ungdomsspiller fra Talentcenter Odense Håndbold. Den blot 19-årige bagspiller Laura Grosen har underskrevet en etårig aftale med Odense Håndbold.

Endnu en ungdomsspiller fra Talentcenter Odense Håndbold skal træne med ligatruppen i Odense Håndbold i næste sæson. Odense Håndbold har skrevet en etårig kontrakt med den blot 19-årige bagspiller Laura Grosen.

Laura Grosen spiller til dagligt i Talentcenter Odense Håndbold. Laura Grosen skal nu også træne med ligaholdet i Odense Håndbold og bliver lejet ud til DHG, hvor bagspilleren således også skal træne og spille kamp i 1. division fra næste sæson.

Laura Grosen fortæller selv: ”Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af ligaholdet i Odense Håndbold. Det bliver spændende at komme op på næste niveau, og jeg håber selvfølgelig på, at jeg kan udvikle mig både taktisk og teknisk.”

Laura Grosen har spillet i IF Stjernen og Svendborg Håndboldklub (SH), og så har den unge bagspiller også haft et ophold på sportsefterskolen SINE.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.