Assistenttræner Karen Brødsgaard har kontraktudløb til sommer, og den forlænges ikke yderligere.

Karen Brødsgaard har været assistenttræner i Odense Håndbold siden sæsonen 2019/2020 og har således været en del af klubbens trænersetup gennem tre år. Karen Brødsgaard har været et stort aktiv for Odense Håndbold og har blandt andet været med til at føre klubben til DM- og pokalguld i sæsonen 2020/2021.

Karen Brødsgaard fortæller i en pressemeddelse:

”Det har været en fantastisk tid for mig i Odense Håndbold. Idéen med at være tre trænere har været givtigt. Jeg synes, vi har sat et godt aftryk, og samarbejdet mellem os trænere har båret frugt. Jeg er stolt over den kultur, vi har fået søsat på holdet. Vi har fået spillerne til at ro i samme retning og fået det til at fungere i en større sammenhæng. Det er jeg glad for at kunne give videre. Det har samtidig været fedt at arbejde med så godt et materiale – med så dygtige spillere. Det har udviklet mig meget. Spillerne har også udfordret mig, og jeg håber, jeg har givet noget godt tilbage.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.