Rygtebørs

Handballtransfer erfarer: Lars Krarup skal være cheftræner i TMT.

Når den igangværende sæson er færdigspillet, er det samtidigt et punktum for assistenttræner Lars Krarups job på Mors og i Thy. Lars Krarups nuværende kontrakt løber til 30. juni 2023, og han og Mors-Thy Håndbold er blevet enige om ikke at forlænge den aftale.

I en pressemeddelelse fra Mors-Thy Håndbold, udtalte Lars tilbage i august måned:

– Beslutningen er taget, fordi jeg ønsker at være cheftræner. Jeg har lyst til at stå på egne ben og prøve mine egne idéer af. Jeg har gennem mange år haft succes i spidsen for Mors-Thy Håndbolds hold i 2. division og HF Mors U19-drenge, og dét kombineret med de ting jeg har taget med fra de forskellige cheftrænere gennem tiden, får mig til at tro på, at mit håndboldmæssige koncept også kan fungere på øverste niveau, lyder det fra Lars Krarup.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.