Niclas Buch kom til TM Tønder Håndbold fra Roskilde Håndbold forud for sæsonen 2020/2021.

Siden Niclas’ ankomst har han været en fast del af førsteholdstruppen, hvor han i denne sæson har spillet 10 kampe og scoret 26 mål.

Selv siger Niclas Buch til Handballtransfer.dk:

“Jeg har været rigtig glad for at spille i Tønder. Men tingene har forandret sig og derfor har jeg valgt at kigge nye veje.”

Niclas har imidlertid ønsket at blive løst fra hans kontrakt et halvt år før tid, hvilket TM Tønder Håndbold er indforstået med:

”Niclas har ønsket at vende tilbage til Sjælland, og derfor bedt om at blive løst fra kontrakten med TMT. Vi vil naturligvis ikke stå i vejen for Niclas` ønske, og derfor stopper han i klubben med øjeblikkelig virkning. Niclas har ydet en god præstation i hans tid i klubben, hvor han både personligt og håndboldmæssigt har udviklet sig. Niclas er en spiller med godt potentiale, og vi ønsker ham naturligvis held & lykke samtidig med, at vi gerne vil sige ham tak for indsatsen i TM Tønder Håndbold.” Siger direktør Kim Wittenkamp i en pressemeddelse.

TM Tønder spiller næste kamp i 1. division på fredag den 3. december klokken 19:30, hvor holdet på udebane møder HC Odense.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.