Nykøbing-Falster Håndbold sælger Estavana Polman til Rapid Bucuresti.

Det gav genlyd i hele håndbold Danmark, da NFH i sommers kunne præsentere verdensstjernen Estavana Polman.

Estavana og NFH skulle i fællesskab få Estavana tilbage til tophåndbold og hun skulle hjælpe NFH tilbage til toppen af dansk kvindehåndbold.

Mission bliver ikke så lang som forventet, men begge partnere er enige om at Estavana kan forfølge sin drøm om at spille Champions League igen.

Estavana Polman udtaler i en pressemeddelelse fra NFH:

– Jeg har været glad for at have været en del af NFH-familie. Jeg takker NFH for at give mig lysten og glæden ved håndbolden tilbage. Det har været en kort periode men jeg er meget taknemmelig for hvordan NFH, supporterne, sponsorerne og alle omkring klubben har taget imod mig. Nu starter et nyt eventyr for mig på den store scene og det er det jeg har arbejdet for i lang tid og jeg takker NFH for at støtte mig for at nå dertil igen. Til sidst vil jeg gerne takke ”POLMANKLUBBEN”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.