Foto: Silkeborg-Voel KFUM

Natasja Andreasen forlænger med Silkeborg-Voel KFUM.

Den 20-årige Voel pige har forlænget sin kontrakt med yderligere en sæson. Hun har indtil videre optrådt i 10 dameliga kampe, hvor hun er noteret for 18 mål på 27 målgivende afleveringer.

Den unge bagspiller er glad for hendes kontraktforlængelse:

 ”Silkeborg-Voel er min klub og derfor er jeg naturligvis glad for, at jeg har fået papirer på endnu en sæson her. Jeg er en del af et spændende hold, hvor jeg tror at der venter interessante sportslige udfordringer forude. Det står klart for mig, at det også er i Silkeborg-Voel, at jeg har de bedste betingelser for at udvikle mig som spiller, hvilket selvfølgelig også skal komme resten af holdet til gavn.” Siger hun i en pressemeddelelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.