Foto: Silkeborg-Voel KFUM

Natasja Andreasen har nemlig forlænget sin aftale med Silkeborg-Voel KFUM, så den også gælder for den kommende sæson.

Selvom at hun ikke har været på banen i 2022 endnu, så kan man godt forvente, at det kommer til at ske, når vi er på den anden side af sommerferien.

Den 21-årige bagspiller er glad for at fortsætte i klubben:

”Silkeborg-Voel KFUM er fortsat det helt rigtige sted for mig at være. Her kan jeg udvikle mig individuelt, samtidigt med at jeg er den del af et meget spændende hold. Det er min ambition, at jeg i næste sæson fortsat skal have en betydende rolle på holdet og samtidigt tage det ansvar, der forventes og kræves.” Lyder det i en pressemeddelse fra Silkeborg-Voel KFUM.

Natasja Andreasen har siddet ude med en skade i forårets kampe, men forventes at være retur til opstarten efter sommerpausen.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.