Morten Olsen i landsholdstrøjen
Foto: All Over

Morten Olsen er stadig at finde på landsholdet i fremtiden, selvom han til sommer skifter hjem til GOG Håndbold. Man kunne let komme i tvivl, eftersom han kun fik få spilleminutter ved den seneste slutrunde.

Fem minutter. Det var alt, hvad den 35-årige playmaker Morten Olsen fik ved den seneste håndboldslutrunde, der endte med en dansk skuffelse. De forsvarende verdens- og olympiske mestre røg nemlig ud af turneringen efter de første tre indledende gruppekampe.

Men skulle landstræneren, Nikolaj Jacobsen få brug for ham, så vil han selvfølgelig stå til rådighed i fremtiden.

Er du stadig til rådighed for landsholdet?

“Ja, det er jeg. Jeg har snakket med Nikolaj, og der er stadigvæk fuld opbakning. Så jeg er klar. Nu kan jeg se, at vi ikke skal til OL i år, men så må vi være klar, når det OL skal spilles en eller anden gang, selvom man selvfølgelig ikke bliver yngre,” siger Morten Olsen i TV 2 SPORTs nye håndboldpodcast ’Den svære returbillet’.

Er du kommet dig over mesterskabet i januar?

“Ja, men når man tænker tilbage på det, kan jeg stadig ikke rigtig forstå, hvad der skete, og at det var den placering, vi fik. Personligt var jeg rimelig hurtigt videre, da jeg ikke havde så meget at bidrage med i den turnering. Men jeg synes stadig, at det var et meget mærkeligt forløb, at vi røg ud så hurtigt.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.