Svend Rughave hentes til Mors-Thy Håndbold på en 3-årig kontrakt.

Han har spillet i GOG, i Skjern Håndbold og i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og næste destination for 20-årige Svend Rughave bliver Mors-Thy Håndbold. I denne sæson er Rughave udlejet til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra Skjern Håndbold, hvorfra Mors-Thy Håndbold har købt ham fri af en aftale, der oprindeligt løb til 2023.

En drøm går i opfyldelse:

“Jeg har fulgt Mors-Thy Håndbold lige så længe, jeg kan huske, og jeg har hele tiden haft drømmen om at vende hjem og spille her. Så da muligheden bød sig, og det gav god mening i forhold til, hvor jeg er nu i min karriere, var jeg ikke i tvivl. Efter en del år ude har jeg fundet ud af, hvad der betyder noget for mig. Nu kommer jeg tilbage til en klub, som jeg kender og tilbage til min familie, og jeg håber, at jeg via den tryghed og kontinuitet kan tage et langt træk i min udvikling, være mere stabil og udvikle mig til en profil. Jeg glæder mig til at være med til at bygge noget nyt op og drømmer om at lave resultater med Mors-Thy Håndbold.” Siger Svend Rughave i en pressemeddelse fra Mors-Thy Håndbold.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Svend Rughave løber til juni 2025.

FAKTA:
Svend Rughave, født: 5. februar 2001
Højde: 199 cm. Vægt: 103 kg.
Tidligere klubber: Lemvig-Thyborøn Håndbold, Skjern Håndbold, GOG Håndbold, HF Mors
Bosætter sig i Nykøbing Mors.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.