Moa Höhdahl fortsætter samarbejdet med Viborg HK.

Moa Höhdahl har forlænget hendes kontrakt med yderligere en sæson, derfor trækker hun også i den grønne trøje næste sæson.

Moa fortæller i en pressemeddelelse hvorfor hun øsnker at forsætte sin karriere i Viborg:

“Jeg er meget tilfreds med i min tid i Viborg. Jeg har en stor tro på det, vi laver, hver eneste dag. Vi er godt i gang med at bygge dette hold op, og jeg tror, at det kan blive virkelig stort. Jeg tror, at vi kan tage det så langt, at vi også kommer til at spille europæisk håndbold og ikke mindst fortsætter som et af de absolut bedste hold i ligaen. Den udvikling vil jeg gerne være en del af. Personligt oplever jeg, at rammerne for at jeg kan udvikle mig som håndboldspiller, er rigtig gode. Vi har et godt hold, hvor jeg føler mig tilpas. Jakob Vestergaard er rigtig dygtig, og det samme er vores fysioterapeut Morten og hele truppen omkring holdet – vores samarbejde fungerer perfekt, så betingelserne er sådan, at jeg kan udvikle mig, og det er derfor jeg bliver her.”

Hun fortæller også om hendes største håndbolddrøm:

“Champions League … jeg drømmer om at få lov til at spille en Champions League kamp. Det har jeg så meget lyst til, og jeg har virkelig troen på, at vi med det hold, vi har nu, kan komme til at spille Champions League inden alt for længe.” Afslutter hun med det største smil.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.