Foto: Holstebro Håndbold

Michala Møller skifter til Holstebro Håndbold på en 2-årig kontrakt.

Michala Møller skifter fra Herning-Ikast, hvor hun har været en del af talentarbejdet i de seneste 5 sæsoner.

20-årige Michala udtaler:
“Jeg har valgt at skifte til Holstebro Håndbold, da jeg tror på, at mit skifte vil udvikle mig både som håndboldspiller og som menneske. Jeg har et mål om at blive en endnu bedre håndboldspiller, og det er jeg sikker på, at jeg bliver i Holstebro Håndbold. Jeg syntes utroligt godt om klubbens set-up og træningsmiljø, hvilket har været en afgørende faktor for mig. Jeg glæder mig rigtigt meget, og har et klart mål og en forventning om, at jeg sammen med holdet kan fortsætte med indimellem at drille top-4 klubberne, samt medvirke til at få Holstebro Håndbold til at være en fast del af slutspillet i den danske liga.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.