Foto: Randers HK

Mette Brandt Nielsen har underskrevet en 2-årig kontrakt med Randers HK.ne

Når den nye sæson skydes i gang, bliver det med tilgang af Mette Brandt Nielsen, der skifter fra Vendsyssel Håndbold. Mette skal overtage playmakerposten på holdet efter afgangen af Mai Kragballe og Julie Pontoppidan, der søger nye udfordringer, når sæsonen er omme.

Mette Brandt Nielsen ser frem til hendes nye klub:

”Jeg har valgt at skifte til Randers HK, da jeg synes, de har gang i et spændende projekt med at bygge et nyt hold på. Træningsmiljøet og set up’et omkring klubben matcher mine ambitioner, og jeg er sikker på, at det her skifte gavner min håndboldudvikling. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet til sommer og håber at kunne bidrage med en masse fight og finurlige detaljer på banen.” Lyder det fra hovedpersonen i en pressemeddelse.

Fakta:

Mette Brandt Nielsen

Fødselsdag: 27. marts 1998

Tidligere klubber: FCM, Horsens, Skanderborg, Sola HK (Norge), Vendsyssel Håndbold

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.