Herning-Ikast Håndbold vs Viborg HK blev den mest sete klubkamp i over tre år

Det blev ikke kun til en sejr i topopgøret mod Viborg HK i lørdags, det blev også til masser af eksponering og flotte seertal, hvor over 300.000 fulgte med på TV2.

At opgøret mod Viborg HK er noget specielt, blev i den grad cementeret i lørdags, da 302.500 seere i gennemsnit så kampen på TV2. Faktisk så 346.000 med i 2. halvleg, det betyder det er den mest sete kamp i denne sæson, og som også er den mest sete klubkamp i over tre år, både når det gælder herrer og kvinder.

”Det viser jo med al tydelighed, at kvindehåndbold er inde i en meget positiv udvikling, og at Bambusa Kvindeligaen har et stærkt produkt. Jeg er stolt af, at vi som klub, kan være med til at tiltrække så mange til vores TV-kampe, og det bekræfter mig i, at vi som klub har et stærkt produkt i forhold til at eksponere vores samarbejdspartnere. Ikke engang Superligaen kan være med på de her tal, så vi har gang i en god udvikling, som vi hele tiden forsøger at gøre endnu bedre”, udtaler Daniel Grønhøj, der er direktør i Herning-Ikast Håndbold.

På bare 5 dage har Herning-Ikast Håndbold haft 3 TV-kampe, på 3 forskellige kanaler, som har haft lige knap 500.000 Tv-seere i alt. 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.