Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

TTH Holstebro-profilen Mathilde Hylleberg har vagt at stoppe sin karriere i en alder af bare 21 år.

Efter en længere pause fra håndbolden stod det klart, at det ikke var den professionelle håndboldkarriere, som var det rigtige valg for Mathilde Hylleberg.

I mere end 10 år har håndbold fyldt langt det meste af Mathilde Hyllebergs liv. Men nu skal hverdagen ikke længere styres af træningspas, styrketræne, kampe og diverse tests. Den bare 21-årige fløjspiller har nemlig valgt at stoppe sin aktive håndboldkarriere.

“Jeg har i næsten 10 år haft håndbolden som min klare første prioritet og har haft en hverdag som fra morgen til aften var styret af håndbolden. På trods af at jeg har haft store oplevelser med TTH og med diverse landshold og mødt masser af dejlige mennesker, som jeg aldrig ville være foruden, har jeg i løbet af det seneste halve år stille og roligt mærket en faldende motivation og manglende fysisk og mentalt overskud,” siger Mathilde Hylleberg.

9 landskampe og en enkelt slutrunde blev det til for Mathilde Hylleberg, der debuterede i nationaldragten i september 2018. Og det er især kampene i rødt og hvidt, der også vil huskes i fremtiden.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.