Lukas Jørgensen har forlænget hans kontrakt til 2025 med GOG.

Den 22-årige stregspiller føler sig godt tilpas ved de gule og har derfor underskrevet en 3-årig kontraktforlængelse.

I forbindelse med hans skifte har han givet en kommentar til Handballtransfer.dk

“Jeg har valgt at forlænge med GOG, da jeg ser mig selv i toppen af dansk håndbold. Jeg tror på, at GOG kan hjælpe mig med fortsat at udvikle mig og blive en mere kompetent spiller.

“Derudover er GOG år for år med i kampene om medaljer og samtidig blevet en mere etableret del af europæiske turneringer. Dette giver mig gode muligheder for, at kunne vise mig frem på de helt store scener, som især er interessant for en ung spiller, som jeg selv.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.