Louise Bak Jensen er ny målvogter i Aarhus UnitedFoto: Aarhus United

Louise Bak Jensen bliver ny målvogter i Aarhus United.

Afløseren for Martina Thörn er fundet, det bliver det unge danske målvogtertalent. Hun har tegnet en 2-årig kontrakt med Aarhus United, så den vigtigste position er nu på plads.

Hun har været blandt de danske ungdomslandshold siden 2016, men også 3xDM med Herning-Ikast Håndbold ungdom – hvilket også har resulteret i ligadebut for HIH. Hun har senest været udlejet til Ringkøbing Håndbold, hvor hun har stået hele denne sæson.

Louise siger følgende i en pressemeddelelse:

Jeg glæder mig til at prøve kræfter med ligaen igen og til at blive en af et ungt, talentfuldt og ambitiøst Aarhus United-hold. Et skifte til Aarhus United er et ønskeskifte for mig, men også et stort skridt. Jeg ved, der vil være pres på fra første fløjt, og at der stilles store krav. Samtidig glæder jeg mig til at flytte til Aarhus og til de mange fede hjemmekampe i Stadionhallen.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.