Thomas Damgaard, Niels Lindholt, Dennis Bo Jensen og Matthias Birkkjær har alle kontrakt med Lemvig-Thyborøn Håndbold til sommeren 2024.

Den første spiller, som Lemvig-Thyborøn har indgået en kontraktforlængelse med er Thomas Damgaard, som har sat sin signatur på en kontrakt, der gælder til sommeren 2024. Thomas kom til klubben inden sidste sæson, hvor han sidenhen har udviklet sig rigtig meget. Specielt i denne sæson har playmakeren vist prøver på sine kvaliteter, og derfor er vi ekstra glade for, at han også er LTH-spiller i de næste to sæsoner.

Niels Lindholt har bortset fra en afstikker til TTH Holstebro spillet hele sin seniorkarriere i Lemvig-Thyborøn Håndbold. Det fortsætter han med, da han også har forlænget sin kontrakt til 2024. Niels er en vigtig brik i begge ender af banen, og derfor er det rigtig dejligt, at have en spiller af hans kaliber på plads i fremtiden.

Dennis Bo Jensen har kun stået i spidsen for “de røde” i 10 kampe, men han har allerede sammen med resten af LTH-truppen leveret præstationer, som man ikke har set i klubben før. Cheftræneren havde i forvejen kontrakt til 2023, men allerede nu er begge parter blevet enige om, at forlænge samarbejdet i yderligere en sæson. Derfor har Dennis ligesom Niels og Thomas også kontrakt i klubben indtil sommeren 2024.

Med Nicolaj Spanggaards skifte til Mors-Thy fra sommer, har Lemvig-Thyborøn et hul på højre back som skal lukkes. Den første del af hullet er nu blevet udfyldt, da den 18-årige højre back Matthias Birkkjær fra sommer skifter BSH ud med Lemvig-Thyborøn Håndbold. Matthias er en fast del af det danske ungdomslandshold, og det er derfor en spiller med et enormt udviklingspotentiale, som til sommer trækker den røde trøje over hovedet.

Thomas Damgaard
Niels Lindholt
Dennis Bo Jensen
Matthias Birkkjær

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.