Mads Stensgård, der gennem store dele af sin ungdomskarriere spillede for LTH’s moderklub Lemvig Nissum Håndbold (LNH), er ny mand i den røde trøje på en kontrakt for den kommende sæson.

Lemvig-Thyborøn Håndbold ruster dermed truppen til den kommende sæson med præsentationen af 19-årige Stensgård, der senest har været tilknyttet TTH Holstebro. Stensgård, der er højre fløj, skifter til LTH på en kontrakt for det næste år, og han er en mand, der kender vores klub særdeles godt. Fra de første kampe i Lemvig Nissum Håndbold – dengang under navnet NNFH – i 2010 som fireårig til de mange år og sæsoner som profil for ungdomsholdene har Mads Stensgård altid været en del af LTH-familien. Både som talentfuld spiller, men også som stor fan af førsteholdet, som han har støttet på ude- og hjemmebane gennem mange, mange år. Det er vigtigt for klubben at have lokale kræfter og ansigter i truppen, som kender kommunen, fansene og hele kulturen i området, og sådan en mand er Mads Stensgård.

Mads Stensgård glæder sig til at vende hjem til Lemvig-Thyborøn Håndbold efter senest at have været tilknyttet TTH Holstebro, hvor han har spillet for U19- samt U23-holdet i 2. division og også har opnået at få ligadebut.

Mads Stensgård har efter egen vurdering spillet over 250 kampe (plus stævner og cups) for NNFH/LNH og har også spillet U15- og U17-håndbold for Lyngs Idrætsefterskole, før han de seneste to år har været en del af TTH Holstebro.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.