Det er med stor glæde, at Odder Håndbold Elite kan offentliggøre Lasse Rosendahl som deres kommende assistenttræner på en 2-årig aftale med mulighed for forlængelse i 2026.
Det har i klubben længe været vidst, at Lasse Rosendahl besad andre talenter end på håndboldbanen. Lasse har altid været dybt engageret i klubben, holdet og forberedelsen til kamp. Han er aldrig bleg for at sige sine meninger til taktisk træning eller evaluering, og det er altid på et velforberedt grundlag. Han har altid set seneste kamp på video samt forberedt sig på kommende modstander. Odder Håndbold har derfor at gøre med en ung mand, der allerede ved hvad det kræver, og hvor trænergerningen har spiret i ham længe.
Lasse vil fortsat spille håndbold på klubbens 2. hold, som også i indeværende sæson har haft stor glæde af Lasse og hans kvaliteter.
Lasse Rosendahl skal danne duo med Anders Høj, som var assistent i Rækker Mølle i et halvt år og er på Idræftefterskolen Lægården pt. Anders Høj var 4 år i TTH Ungdom inden Rækker Mølle, hvor han blandt andet var U19 træner og talentansvarlig.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.