Marigona Hajdari, som er født og opvokset i det vestjyske, har forlænget sin kontrakt med Silkeborg-Voel. Hun kom til klubben i sidste sæson, og har i løbet af sin første sæson spillet sig til mere spilletid. Nu kan hun se frem til endnu en sæson i den grønne trøje.

Marigona har spillet 19 A-landsholdskampe for Kosovo.

Direktør for Silkeborg-Voel KFUM, Jakob Andreasen, udtrykker begejstring over Marigonas præstationer og er begejstret for at kunne have hende på holdkortet endnu en sæson. Han mener, at hun kan bidrage med “x-faktor” til holdet og ser frem til yderligere udvikling sammen med resten af teamet omkring holdet.

Marigona udtaler om forlængelsen:
”Jeg har brug for tryghed og gode relationer, så det har taget mig lidt tid at spille mig ind på holdet. Jeg synes, at jeg har kunnet bidrage, og tror på at jeg kan komme med endnu mere til holdet. Jeg har haft en fantastisk sæson både med landsholdet og her i Silkeborg-Voel. Holdet er meget ungt, men jeg er overbevist om, at vi kan nå langt sammen, og jeg er derfor rigtig glad for, at kunne fortsætte i Silkeborg – Voel”.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.