Foto: København Håndbold

København Håndbold har forlænget kontrakterne med Amalie Milling og Andrea Hansen.

Andrea og Amalie har trods deres unge alder allerede stor erfaring i Kvindeligaen. De var begge med i bruttotruppen til VM i Japan i 2019, efter en præstationsværdig sæson i København Håndbold. Andrea fik sidste år ved EM i Danmark sin første landsholdskamp, hvor hun debuterede mod Slovenien.

Andrea udtaler i en pressemeddelelse:

”Jeg har valgt at forlænge min kontrakt med København Håndbold af flere årsager. Jeg ser stadig at det er et sted hvor jeg kan udvikle mig rigtig meget som håndboldspiller og putte flere lag på mit spil. Så synes jeg at klubbens fremtidige ambitioner stemmer godt overens med hvad jeg selv har af ambitioner, f.eks at skulle spille europæisk.”

Amalie udtaler i en pressemeddelelse:

”Jeg har været og er rigtig glad for min tid i København Håndbold, og har derfor valgt at forlænge med klubben. Vi har et godt træningsmiljø med dygtige mennesker omkring, hvor jeg hele tiden bliver udfordret. Jeg føler mig samtidigt meget tryg og tilpas i klubben.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.