Foto: skjern håndbold

René Rasmussen forlænger med Skjern Håndbold.

Han er i gang med sin 16. sæson i den grønne trøje, og har for længst overtaget klubrekorden for flest spillede kampe i Skjern Håndbold.

Klubikonet René Rasmussen spiller i aften sin kamp nummer 550 i Skjern- trøjen, og her forbliver den 34-årige højrefløj frem til sommeren 2026.

– Jeg kan ikke se mig selv i andre klubber. Skjern Håndbold er min klub, og derfor er jeg er utrolig stolt over, at vi fortsætter samarbejdet frem til 2026. Denne gang har beslutningen været én af de svære, da det civile arbejdsliv begynder at trække i mig, men når alt gøres op, så lå kontraktforlængelsen stadig lige til højrebenet for mit vedkommende.” Fortæller den hurtige højrefløj i en pressemeddelse fra Skjern Håndbold.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.