Foto: Skanderborg Ligakvinder

Sarah Kirkeløkke er også i den kommende sæson at finde i Skanderborg Håndbold.

Kirke, som Sarah kaldes i daglig tale, tager hul på hendes tredje sæson i Skanderborg til sommer. Kirkes hårde arbejde er altid i følgeskab med et smil og hun har virkelig været en vigtig del af den udvikling, vi har været igennem i Skanderborg. Derudover er det enormt vigtigt for os at holde god kontinuitet i truppen, og det er enormt glædeligt at vi kan holde spillere som Kirke i projektet omkring kvindeligaholdet.

Sarah fortæller selv om baggrunden for hendes forlængelse:

”Jeg er glad for at Skanderborg ville forlænge kontrakten med mig. Jeg synes det er fedt, at vi holder på den base der har været på holdet de sidste to sæsoner. Det giver en god kontinuitet og mulighed for at lægge flere lag på. Desuden synes jeg vi har et godt træningsmiljø, en god organisation rundt om holdet, gode trænere og gode holdkammerater. Derudover giver det for mig gode betingelser for at passe mit studie i Aarhus og arbejde hos Damstahl ved siden af håndbolden”.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.