38-årige Kim Andersson forlænger sit ophold i hjerteklubben.

Den 22. januar kunne klubben offentliggøre kontraktforlængelsen med den tidligere THW Kiel stjerne.

Verdensstjernen forlænger hans kontrakt med 2 sæsoner, så han er at finde i klubben til 2023. Han tiltrådte Ystads IF i sæsonen 2015/16.

Kim Andersson siger i en pressemeddelelse:

“Jeg trives i Ystads IF og er meget glad for at have forlænget min kontrakt med to år. Det føles som om vi har noget spændende i gang, og det fungerer meget godt med Oscar som den nye cheftræner. Klubben viser også, at de har et klart mål med sine nye kontrakter og kontraktforlængelser samt investeringen i europæiske cup-spil. Det vil være interessant at se, hvor langt vi kan komme!
For min egen del er alderen som sagt bare et tal. Jeg nyder at gøre det, jeg elsker mest, og det er et privilegium at kunne have håndbold som et erhverv. Jeg vil fortsætte så længe jeg kan.”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.